miercuri, iulie 11, 2007

Vali Badea va rata dubla cu Zaglebie

Vali Badea va mai sta 10 zile cu piciorul imobilizat şi va reveni pe teren, cel mai devreme, la finalul lui august. Veste proastă pentru Hagi şi pentru suporterii Stelei. Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai sezonului trecut, Vali Badea, a ieşit din calcule pentru debutul în Liga I şi în Champions League. Atacantul va sta pe margine 5 săptămîni! După ce în urmă cu 18 zile a fost implicat într-un accident de maşină, el a fost diagnosticat cu entorsă de gradul 3 la glezna stîngă şi cu afecţiuni ale oaselor din acea zonă.

Badea a stat cu piciorul în ghips pe toată durata stagiului din Austria, iar după reîntoarcerea la Bucureşti a făcut un alt set de analize. Durerile au continuat să-l chinuiască şi i-a fost pus din nou piciorul în ghips. Va sta aşa următoarele 8-9 zile, după care va repeta testele. În cazul în care acestea vor fi OK, va începe recuperarea, care va dura în jur de 3-4 săptămîni.
Astfel, Badea nu va fi apt pentru "dubla" cu Zaglebie, din 31 iulie / 7 august, dar nici pentru primele 4 etape în Liga I, urmînd să rateze şi derby-ul cu CFR Cluj, de pe 18 august.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: