vineri, iulie 13, 2007

Steaua - GKS Belchatow 2-2 Amical

Steliştii au întîlnit vicecampioana Poloniei, GKS Belchatow, echipă care a terminat campionatul la un singur punct în spatele lui Zaglebie. Hagi şi-a dorit foarte mult acest amical, pentru a vedea potenţalul formaţiilor poloneze în perspectiva meciului cu trupa din Lubin, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.
Steliştii au început bine meciul, însă Neaga (9) a ratat din situaţie de singur cu portarul, şutul din întoarcere al atacantului neputînd să-l învingă pe goalkeeperul polonez. Apoi, acelaşi Neaga a scăpat singur, dar nu a reuşit să trecă de portarul lui Belchatow. Adversara Stelei s-a trezit şi, după un prim şut reţinut cu greu de Cernea, jucătorul din Honduras, Carlo Cosli, a trecut uşor de Goian şi de Ovidiu Petre şi a trimis un lob peste Cernea, deschizînd scorul (30).

După numai 60 de secunde, acelaşi Cosli a mărit avantajul polonezilor, şutul său din careu surprinzîndu-l pe portarul stelist. Problemele din defensiva Stelei au continuat, iar Cosli a scăpat din nou singur, lobul său peste Cernea trecînd puţin alături.
Steaua a reintrat în meci în finalul reprizei, cînd centrarea perfectă a lui Bădoi a fost reluată în plasă cu capul de Dică (41). După pauză, roş-albaştrii au început în forţă, iar în minutul 68, "decarul" Stelei a reuşit un eurogol, şut senzaţional de la 25 de metri, balonul oprindu-se în vinclul porţii. Ultimele ocazii le-au aparţinut tot steliştilor, însă Iacob (82) şi călcîiul lui Bicfalvi din 3 metri (85) au ratat de puţin ţinta.

STEAUA - GKS BELCHATOW 2-2 (1-2)
Au marcat: N. Dică (41, 68) / Cosli (30, 31)
Steaua: Cernea (Vîtcă, 46) - P. Marin (Neşu, 46), Ov. Petre, Goian, Emeghara - Bădoi (G. Coman, 65), M. Rădoi (E. Baciu, 69), Boştină (Lovin, 72), Ochiroşii (M. Croitoru, 46) - N. Dică (Bicfalvi, 72), Neaga (V. Iacob, 65). Antrenor: Gheorghe Hagi.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: