duminică, iunie 17, 2007

Primul antrenament pe tărîm spaniol



Elevii lui Olăroiu au efectuat ieri dimineaţă primul antrenament pe tărîm spaniol. Vedeta primului antrenament pe tărîm spaniol a fost managerul Adi Ilie.
După ce au servit micul dejun, steliştii au fost scoşi la o şedinţă de pregătire pe care au efectuat-o pe unul dintre terenurile ce aparţin hotelului Oliva Nova Beach. La ora 10:00, fotbaliştii lui Cosmin Olăroiu au ieşit pe gazon. După cîteva ture de teren, ei au efectuat exerciţii de stretching sub comanda secunzilor Necula şi Bolborea.
Apoi, Oli a comandat o repriză de alergare puţin mai lungă. Pe lîngă noiile achiziţii Guriţă şi Vîtcă, alături de roş-albaştri s-au pregătit şi managerul sportiv Adrian Ilie, dar şi băiatul antrenorului principal, Daniel Antonio. "Avem un nou coleg la echipă, să vedeţi ce fotbalist este!", spuneau la unison steliştii care alergau cu el în grupă.
După 15 minute, tehnicianul a oprit alergarea şi i-a trecut pe elevii săi la "5 contra 2". Cel mai determinat a fost însuşi antrenorul vicecampioanei, care a intrat de mai multe ori prin alunecare la cei care jucau alături de el. La finalul antrenamentului, Oli şi-a lăsat elevii să facă şi o miuţă la două porţi, el rămînînd pe margine, de unde i-a urmărit atent.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: