vineri, iunie 29, 2007

Dică nr.1

Piteşteanul a cîştigat concursul de lovituri libere organizat după terminarea antrenamentului, învingîndu-l în finală pe Hagi.
După terminarea jocului-şcoală, deşi ploua tare, Dică, Hagi, Croitoru şi Gigel Coman au rămas pentru a exersa executarea loviturilor libere din afara careului. După ce fiecare a tras cîte 6-7 şuturi, liderii reuşitelor fiind Dică şi Hagi, antrenorul a ordonat. "Gata, ultima serie! Cine nu marchează iese din joc". A tras Gigel Coman, mult peste. Apoi a ratat şi Croitoru.
Au mai rămas doar Dică şi Gică. A tras "Regele" şi mingea a lovit transversala, după care a intrat în poartă. Dică şi-a aşezat mingea. "E presiune mare pe mine, e ca şi cum ar fi minutul 90 şi trebuie să dau gol", a zis piteşteanul înainte de a trage. Şut şi mingea s-a oprit în vinclu. Lupta a continuat, Hagi a ratat, Dică a lovit bara, a avut dreptul la repetare şi a înscris, cîştigînd. "Asta e, m-am născut învingător", a spus rîzînd atacantul, după care s-a urcat pe bicicletă şi a plecat la hotel.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: