sâmbătă, mai 05, 2007

Petrescu: "Gigi să tacă"

După ce, la începutul săptămînii, patronul din Ghencea l-a rugat pe Dan Petrescu să o lase mai moale la partida de astăzi, pe care Steaua o va disputa la Urziceni, antrenorul Unirii a spus că nu se gîndeşte decît la victorie. "Chiar dacă fratele meu ar fi antrenor la Steaua, eu tot mi-aş dori să cîştig. Sper să facem un meci bun şi să demonstrăm că merităm locul pe care îl ocupăm în clasament", a spus "Bursucul", care a continuat: "După ce stai opt ani în Anglia, asemenea lucruri ţi se par penibile şi puerile. Rog comisiile abilitate să ia măsuri. Gigi Becali şi-a făcut un obicei din a face asemenea declaraţii înaintea partidelor din campionat. Ar trebui să-şi vadă de echipa sa şi să tacă din gură".
Tehnicianul ialomiţean a repetat că declaraţiile latifundiarului din Pipera nu şi-au atins scopul: "Chiar şi cu aceste afirmaţii, presiunea este la ei, nu la noi".
Referitor la o posibilă venire a sa pe banca tehnică a roş-albaştrilor, Petrescu a declarat că nu-l interesează să plece de la Urziceni. "Nu vreau să antrenez la o echipă mare, unde să-mi spună patronul ce să fac. Dacă voiam asta, aş fi rămas la Rapid. Aşa că prefer să stau la un club mic, unde lumea este mai corectă", a încheiat Dan Petrescu.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: