vineri, aprilie 06, 2007

"Umiliţi-i!"

Managerul Stelei, Mihai Stoica, le-a cerut jucătorilor o victorie la scor împotriva lui Dinamo. Deşi Steaua se află pe locul 3 în clasament, la 12 puncte în spatele lui Dinamo, meciul cu marea rivală din Ştefan cel Mare e aşteptat cu sufletul la gură de cei din Ghencea, de la conducători la jucători. "E singurul derby adevărat al fotbalului românesc", a declarat zilele trecute Gigi Becali, completat de Mihai Stoica. "În faţa lui Dinamo putem spăla ruşinea din acest sezon", a declarat MM după semieşecul cu Farul.
Mai mult, managerul general al campioanei vrea o victorie la scor şi le-a transmis lui Rădoi şi compania ce îşi doreşte cel mai mult sîmbătă seara. "Vreau o victorie, dar să fie una la scor. Îmi doresc să-i umilim, să-i învingem fără drept de apel", le-a zis MM elevilor lui Olăroiu.
De altfel, Mihai Stoica îşi fixase un obiect pentru meciul direct cu trupa lui Rednic încă dinainte de reluarea returului. "Ar fi o mare satisfacţie pentru mine şi pentru toţi suporterii să-i batem rău de tot, mai ales după ce s-a întîmplat în tur, cînd din cauza lui Corpodean am pierdut în Ştefan cel Mare", a declarat oficialul Stelei.

-17 ani şi jumătate au trecut de la ultima înfrîngere suferită de Steaua în faţa lui Dinamo pe teren propriu, în campionat. În toamna lui '89 a fost 3-0 pentru "cîini"
Sursa: GSP

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sambata ,in Ghencea ,de la ora 19 ,dresaj de catelusi.
Nu Ratati! Spectacol Garantat !
Fortza Steaua !!!