duminică, aprilie 01, 2007

Olăroiu: "Vom juca să câştigăm"

Antrenorul roş-albastrilor, Cosmin Olăroiu, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă, că Steaua nu va juca la egal în derbiul cu Rapid, programat duminică, de la ora 20.00, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.
"Ne aflăm în faţa unui meci important, nu capital, dar important, un joc dificil, cu o echipă bună. Nu e decisiv, mai sunt multe meciuri până la final. Noi am avut un avantaj la începutul turului pe care l-am pierdut, apoi a avut Rapid avantaj în ultimele meciuri şi l-a pierdut. Se poate întâmpla orice. Trebuie să câştigăm şi să profităm de avantajul pe care îl vom avea. Nu vom juca la egal, ci să câştigăm. Vom vedea la final ce va ieşi, important e jocul", a spus antrenorul stelist.

Olăroiu a subliniat că Steaua va întâlni o echipă care va ieşi la joc. "Am jucat de multe ori şi împotriva unor formaţii care se apără tot timpul. Probabil va fi un meci deschis, spectaculos şi sper să ne impunem punctul de vedere. Voi decide în ziua meciului cu cine voi începe, până atunci pot interveni multe lucruri. Amintiţi-vă că în ziua meciului de la Sevilla, Thereau a avut indigestie şi nu a putut juca. Indiferent dacă acum m-am hotărât sau nu, aştept ziua meciului. Avem jucători veniţi după accidentări, vom vedea dacă ne bazăm pe ei", a spus el.
Sursa: Pro Sport

Niciun comentariu: