sâmbătă, aprilie 21, 2007

"Joc cu CFR"

Thereau spune că nu va forţa reintrarea în meciul de diseară, cu Iaşiul, urmînd să fie apt de joc sută la sută cu echipa ardeleană, joia viitoare. Atacantul francez al Stelei, Cyril Thereau, nu va evolua nici împotriva moldovenilor lui Ionuţ Popa, singurele vîrfuri valide pe care se poate baza Olăroiu fiind Vali Badea şi Victoraş Iacob. După ce a jucat în derby-ul cu Dinamo nerefăcut total, Thereau a fost nevoit să ia o pauză deoarece accidentarea de la metatarsian i-a recidivat.
N-a fost folosit nici cu Gloria şi nici cu Poli Timişoara, în ambele meciuri campioana pierzînd fără să înscrie. "Nu voi intra nici cu Poli Iaşi, dar în etapa din săptămîna următoare, cu CFR Cluj, voi evolua. Voi fi refăcut", a explicat Cyril.
Un alt jucător care s-a recuperat bine în ultima perioadă este Ovidiu Petre. Sînt şanse mari ca el să fie păstrat de Olăroiu în lotul de 18 pentru meciul de diseară şi chiar să joace c eva minute, antrenorul urmărind să-l pregătească pentru a putea evolua din primul minut la Cluj. Petre a avut o afecţiune la laba piciorului şi a fost nevoit să poarte o faşă ghipsată, însă de c eva zile a reînceput antrenamentele.

-10 goluri şi două pase de gol a reuşit Thereau în 16 meciuri de campionat, fiind, alături de Dică, golgeterul Stelei în Liga I
Sursa: GSP

Niciun comentariu: