luni, aprilie 23, 2007

Cînd mai înscrie?

Victoraş Iacob n-a mai marcat în campionat din noiembrie 2005, avînd cel mai slab randament dintre toţi atacanţii din lot. Nici cu Poli Iaşi n-a reuşit să înscrie. A avut două mari ocazii, în ambele faze singur cu portarul, însă de fiecare dată a ratat. A sfîrşit prin a fi schimbat, aşa cum s-a întîmplat mereu în 2007. Acesta este portretul lui Victoraş Iacob, a cărui decădere a început în urmă cu un an şi jumătate.
După un tur de sezon 2005-2006 fulminant, cu 5 goluri în campionat şi 7 în cupele europene, pentru Victoraş Iacob au urmat 17 luni de groază în întrecerea internă. Vreme de un an şi jumătate atacantul n-a mai marcat vreun gol pentru Steaua în Liga I, mai precis din 20 noiembrie 2005, de la victoria cu Sportul, scor 4-1, din Ghencea.
Şirul ghinioanelor a debutat cu accidentarea la umăr suferită în primăvara anului trecut, din cauza căreia a ratat meciurile Stelei din luna aprilie, şi a continuat cu operaţia de la genunchi din vara lui 2006, în urma căreia a stat pe margine 4 luni.
De fiecare dată însă, revenirile sale au fost anevoioase, el nereuşind să-şi intre în ritm şi să mai marcheze în Liga I. A jucat 19 meciuri în 17 luni fără să-şi treacă în cont vreo reuşită, fiind atacantul din lot cu cel mai slab randament în raportul partide disputate / goluri înscrise. De altfel, prestaţiile sale neconvingătoare l-au şi scos din primul "11" în acest an, doar accidentarea lui Thereau făcîndu-i loc în echipă în ultimele două etape.

-38 la sută din meciurile oficiale disputate de Steaua din vara lui 2005 şi pînă astăzi a ratat Iacob din cauza accidentărilor, adică 22 de partide din totalul de 58

-150 de mii de euro este salariul lui Victoraş Iacob, aceeaşi sumă primind-o şi cînd a semnat contractul cu Steaua, vara lui 2005, el venind din postura de jucător liber

Sursa: GSP

Niciun comentariu: