marți, martie 06, 2007

Zîmbeşte nonstop


Brazilianul Elton a ajuns ieri după-amiază la Bucureşti relaxat şi bine dispus. "Vine ăla micu' de la Steaua! Cică e cît fanionul de la colţul terenului!". Toată lumea a reţinut că ultima achiziţie a roş-albaştrilor e un mijlocaş de buzunar. Ieri după-amiază, în jurul orei 14:30, aproape toţi cei aflaţi pe aeroportul Henri Coandă, ziarişti, pasageri sau gură-cască, erau curioşi să-l vadă pe Elton.Şi brazilianul a ieşit din vamă la ora 14:45. Rîzînd cu gura pînă la urechi, l-a îmbrăţişat pe MM Stoica, venit să-l întîmpine. Fotbalistul transferat de la Corinthians era îmbrăcat sport şi purta o şapcă. "Răspunzi unei singure întrebări şi apoi plecăm", i-a transmis MM.
Asediat de ziarişti, jucătorul de 1,56 metri a zîmbit spre camere. "Este o legătură specială între mine şi Steaua, pentru că în anul în care m-am născut eu, ea a cîştigat Cupa Campionilor Europeni", a declarat el la Ştirile Sportive ale Antenei 1. Apoi, escortat de doi impresari, s-a îndreptat spre parcare.
De la ieşirea din vamă pînă cînd s-a urcat în maşina managerului stelist, un Audi Q7, Elton a zîmbit mereu, părînd un puşti pus pe şotii. În această dimineaţă, el va face vizita medicală la CNMS, după care va mai efectua o serie de teste, mai ales că a lipsit în ultimele 3 partide ale lui Corinthians din cauza unei tendinite. Pentru că în Liga 1 nu se mai fac transferuri, mijlocaşul de 20 de ani va fi legitimat la echipa-satelit din Divizia C, Steaua II, însă va avea drept de joc şi în campionat, şi în Cupa Timişoreana.

-7 meciuri oficiale a jucat Elton în 2007, toate pentru Corinthians, în campionatul Paulista, avînd mai multe meciuri susţinute în ultimele două luni decît oricare stelist din lotul lui Olăroiu
Sursa: GSP

Niciun comentariu: