joi, martie 08, 2007

"Va face show"

Olăroiu a spus ieri că e posibil să-l folosească pe Elton chiar în următorul meci, cel de la Constanţa, de sîmbătă, deoarece fanii îl aşteaptă cu sufletul la gură. La mai puţin de 48 de ore de momentul în care a sosit în România şi la doar 24 de ore de vizita medicală, Elton a semnat ieri contractul cu Steaua, valabil pînă în vara lui 2010, din care va cîştiga în jur de 300.000 de dolari anual. După prezentarea oficială, a îmbrăcat echipamentul roş-albastru şi a ieşit pe gazonul din Ghencea pentru o şedinţă de jonglerii.
Olăroiu şi MM l-au urmărit din tribună, primul dezvăluind chiar că se gîndeşte să-l folosească în meciul cu Farul, de sîmbătă, din deplasare. "Da, există această posibilitate, o iau în calcul, dar trebuie să vorbesc şi cu el şi trebuie să vedem în ce fel l-a afectat schimbarea fusului orar. De ce aş dori să-l bag? Pentru că atunci cînd va intra pe teren va fi imediat adoptat de suporterii noştri şi va aduce şi un plus de spectacol jocului nostru", a spus Oli.
"Sînt aici pentru a juca, pentru a ajuta Steaua, de-asta am venit. Sînt gata să intru pe teren", a declarat brazilianul, completat de MM Stoica: "Niciodată nu mi-am dorit atît de tare un fotbalist, veţi vedea multă fantezie de aici înainte, că pînă acum de aşa ceva au fost capabili doar arbitrii. Nici acum nu-mi vine să cred că am reuşit transferul". Steaua a virat ieri dimineaţă banii către Corinthians, astăzi urmînd să sosească din Brazilia cartea verde.

"Îl iubesc pe Maradona, a fost poate cel mai bun jucători din lume, şi pot spune că avem caracteristici asemănătoare, viteză şi joc direct pe poartă"- Elton.
"Ca de obicei, cei care nu fac nimic în viaţă stau pe margine şi vorbesc prostii despre Elton. Spectatorii or să vină în Ghencea şi pentru el, fiindcă nu există aşa ceva în România!"-Cosmin Olăroiu.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: