marți, martie 13, 2007

Becali i-a demis pe cei doi preparatori fizici

Gigi Becali a luat primele măsuri la Steaua: i-a demis pe cei doi preparatori fizici, Fernando Hipolitti şi grecul Nikos (foto langa MM). "Nu sînt ei principalii vinovaţi, dar echipa juca prea lent, nu mai avea jocul acela în viteză. E un semn de întrebare, nu-i aşa?", a spus Becali după şedinţa de o oră în care i-a băgat pe jucători şi conducerea tehnică a Stelei.

Iniţial, la sosirea la stadion, Becali a spus că-l va demite doar pe Hipolitti (foto dreapta), dar după şedinţă a anunţat că l-a demis şi pe Codorean (foto stanga). La o jumătate de oră după ce a început şedinţa, secundul Dumitru Bolborea şi antrenorul cu portarii, Vasile Iordache, au plecat de la stadion. "Sper că au înţeles mesajul pe care l-am transmis şi, după meciul cu Dinamo, să putem ridica braţele sus şi să spunem că am pornit pe un nou drum".

Gigi Becali a spus că nu i-a certat pe jucători. "Eu nu-i cert pentru că nu am de ce să-i cert. Nu au greşit intenţionat să fie vinovaţi. Sînt jucători cu nume sonore pentru că au jucat în Liga Campionilor. Aici nu e vorba de valoare, e vorba de atitudine. Mai au trei meciuri să-mi demonstreze că au înţeles. Vreau să văd şi peste cîteva zile că au perceput mesajul meu", a spus Becali. "Mai mult am vorbit eu. Olăroiu ce putea să-mi spună? Am vorbit cu el azi dimineaţă.".
Sursa: Stelisti

Niciun comentariu: