vineri, februarie 16, 2007

Steaua - Sevilla 0-2 Cupa UEFA 16-imi


Întrebat înainte de meci dacă este pregătit pentru o înfrîngere, preşedintele Sevilliei, Jose Maria Del Nido, a evitat elegant răspunsul şi a spus că spaniolii au venit la victorie. Cea mai bună echipă de anul trecut avea un blazon de apărat şi Adriano a vrut încă din primul minut să arate că ibericii au venit să rezolve ecuaţia calificării încă din primul meci. Cu toate că statistica a fost favorabilă Stelei în prima repriză, 53% posesie, 4-2 raportul şuturilor pe spaţiul porţii, spaniolii au plecat cu avantaj la vestiare după 45 de minute. Cernea ne-a reamintit de Carlos şi a oferit o lovitură liberă gratuită Sevilliei, Daniel Alves a şutat în zid, mingea a ajuns la Poulsen, care a îndeplinit o simplă formalitate.
După pauză, Steaua lăsat senzaţia că poate reveni în joc, dar a fost un simplu foc de paie. Încet, trupa lui Cosmin Olăroiu s-a stins, măcinată de contraatacurile Sevilliei şi de ţesătura de pase a oaspetilor. Cu toate că Olăroiu a introdus un jucător de fantezie, Cristocea, pentru a mări forţa ofensivă a Stelei, Kanoute avea să stabilească scorul final în minutul 77, dintr-un penalty obţinut de Kerzakhov, care a fost faultat de Goian.

STEAUA - FC SEVILLA 0-2
Marcatori:
Poulsen (41), Kanoute (75 - din penalty)
STEAUA:Cernea-S. Stancu (80, Croitoru),D. Goian,Ghionea,P. Marin-Nicolita,M. Radoi,Ov. Petre (57, S. Paraschiv),Bostina-V. Badea (61, Cristocea),Thereau. Antrenor: Cosmin Olaroiu.
FC SEVILLA:Palop-Hinkel,Ocio,Escude,Puerta-D. Alves,Poulsen,Maresca,Adriano (31, David)-Alfaro (67, Kanoute),Kerzakov (76, Chevanton). Antrenor: Juande Ramos.
Stadion: „Steaua”; Spectatori: 25.000; Arbitri: F. Mayer-P. Henes,K. Voss (toti din Germania).
Sursa: Stelisti

Niciun comentariu: