joi, februarie 08, 2007

RAFO out, vine Audi

Roş-albaştrii au rupt contractul cu firma petrolieră şi vor semna vineri un parteneriat cu concernul german de limuzine, care nu va fi însă sponsor principal. La începutul anului 2006, Steaua oficializa primul contract important de sponsorizare din "era Becali", cel cu rafinăria RAFO, care urma să le achite roş-albaştrilor un milion de euro pe an. Pe lîngă acestă sumă, societatea condusă de Marin Anton era obligată printr-o clauză specială să mai vireze în contul campioanei cîte 80.000 de euro pentru fiecare meci oficial disputat de Steaua în Europa.
Cum Steaua a jucat în 2006 nu mai puţin de 18 meciuri în cupele europene, 8 în UEFA şi 10 în Liga Campionilor, RAFO trebuia să mai achite 1,5 milioane de euro! Acest lucru nu s-a întîmplat, motiv pentru care conducerea roş-albaştrilor a luat decizia de a nu mai colabora cu societatea respectivă. Gigi Becali a confirmat ieri ruptura. "Nu vom mai continua cu RAFO, întrucît nu şi-au respecat clauzele din contract şi nu au achitat suma pentru meciurile pe care noi le-am disputat în Europa. Începînd cu meciul cu Sevilla, nu vom mai juca avînd RAFO pe tricouri", a declarat patronul Gigi Becali.
După despărţirea de RAFO, Steaua a reuşit să încheie un alt contract de sponsorizare. Vineri va semna o înţelegere cu Audi, celebra firmă nemţească de automobile. Audi nu va deveni însă sponsorul principal al trupei din Ghencea, astfel că numele şi emblema concernului german nu vor apărea pe tricourile de joc ale lui Rădoi şi compania. Audi a furnizat deja conducerii din Ghencea 5 limuzine, pe care oficialii echipei le folosesc de ceva vreme.
Sursa: GSP

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut ! Nu stiu carui suporter stelist ii apartine blog-ul, dar ma bucura prezenta sa. Referitor la contractul cu Audi, eu unul, pt ca sunt mai orgolios, as fi propus clauze de exclusivitate pt cei ce-si doresc sa-si asocieze imaginea cu brand-ul Steaua. Nu ma simt confortabil cand stiu ca si Dinamo are o colaborare cu Audi.
Pe de alta parte, bursa zvonurilor sustine ca Nike e pe cale de a fi rejectat de Steaua, asta pt ca(si m-as bucura sa fie asa) americanii sunt si sponsorul tehnic allui Dinamo. Se spune ca din sezonul urmator Steaua va semna un parteneriat cu nemtii de la Puma, care vor oferi si exclusivitate Stelei pe durata contractului.
Si inca ceva despre Audi: se aude ca stadionul Ghencea, dupa ce va fi marit si modernizat, se va numi chiar "Audi". Firma constructoare de masini va sustine financiar proiectul de imbunatatire a stadionului.

Serban spunea...

Si eu imi doresc sincer cam acelasi lucru ,excusivitate.Cred ca Steaua este singura echipa din Romania care face intradevar performanta si merita acest lucru.
Sper in primul rand sa se gaseasca un sponsor principal puternic cu care Steaua sa isi asocieze numele.
La capitolul echipament cred ca Steaua ar trebui sa se orienteze asupa firmei Adidas care inca nu este prezenta in Liga 1 si ar insemna o mare lovitura de imagine.