vineri, februarie 09, 2007

Parteneriat de imagine Steaua - Audi

Din luna februarie, clubul de fotbal Steaua Bucureşti şi Audi România devin parteneri de imagine, după cum s-a anunţat într-o conferinţă de presă desfăşurată vineri la Stadionul Steaua.
Termenii contractului de parteneriat nu au fost dezvăluiţi de participanţii la conferinţă, George Sănduleac, brand manager Audi în România, Valeriu Argăseală, directorul executiv al clubului Steaua, şi Cosmin Olăroiu, antrenorul principal al formaţiei campioane. Argăseală a afirmat că ''suma este confidenţială, iar durata îndelungată''.

Sănduleac a spus Audi va pune un număr de automobile la dispoziţia grupării din Ghencea, iar că jucătorii stelişti vor beneficia de ''condiţii speciale'' în cazul în care vor dori să achiziţioneze autoturisme Audi.
George Sănduleac a precizat că parteneriatul de imagine dintre Steaua şi Audi România nu are nici o legătură cu cel dintre Porsche Bucureşti-Nord, dealer Audi, şi Dinamo.
Numele mărcii de automobile nu va apărea pe tricourile Stelei, cele două părţi urmând să-şi promoveze numele şi imaginea prin diverse acţiuni.
Sursa: ProSport

Un comentariu:

Serban spunea...

Sigla maşinii germane se va regăsi pe bilete, pe panourile publicitare, iar fotbaliştii vor participa la acţiuni organizate de Audi.Astfel de parteneriate cu Audi au Barcelona, Real Madrid, Lyon sau Manchester United.