joi, februarie 15, 2007

Glume şi “materiale”

La ultimul antrenament înaintea meciului, steliştii au îmbinat glumele şi buna dispoziţie cu alunecări făcute la sacrificiu.
Roş-albaştrii au ieşit la şedinţa de pregătire fix la ora 16:30, iar afară i-a întîmpinat un frig pătrunzător. Boştină a păşit primul pe gazon. N-a rezistat departe de minge, a luat una şi a făcut cîteva giumbuşlucuri cu ea, înainte de a se încălzi. Buna dispoziţie a fost la mare preţ în tabăra stelistă, iar acest lucru s-a văzut pe toata durata antrenamentului.
Rădoi a ţinut tonul glumelor, Gigel Coman a fost tot numai zîmbet, în timp ce Boştină a fost ironizat de colegii săi pentru că a greşit cel mai des comenzile lui Olăroiu la un exerciţiu de destindere. Chiar şi în timpul alergărilor de jur împrejurul terenului, steliştii s-au amuzat copios, în veselia generală intrînd şi Olăroiu, un antrenor altfel sobru.
Pe lîngă glume, zîmbete şi bună dispoziţie, a existat şi încrîncenare, semn că peste ceva mai mult de 24 de ore avea să urmeze un meci extrem de important. Oli le-a cerut la un moment dat jucătorilor să stea în cerc şi să-şi paseze mingea, iar cel care era la mijloc să o recupereze. Dorin Goian a fost cel mai determinat. După cîteva pase ale coechipierilor pentru a atinge mingea, "Goe" a intrat dur prin alunecare la Lovin, care a trebuit să se ferească pentru a nu fi accidentat, fundaşul luînd mingea cu tot cu o bucată de glie. Oli a dat din cap aprobator, în timp ce Goian s-a ridicat imediat şi a intrat repede la joc.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: