luni, februarie 19, 2007

"De mare viitor"

Antrenorul portarilor stelişti, Vasile Iordache, vorbeşte despre brazilianul Andrey. Pînă acum nu se ştia despre Andrey decît preţul de transfer, că s-a accidentat la primul antrenament pe care l-a făcut în Ghencea şi că a fost operat la Bologna pentru ruptură de menisc. Cel care îl antrenează zi de zi la Steaua, Vasile Iordache, vorbeşte acum în premieră despre calităţile de portar ale brazilianului."Andrey se comportă foarte bine la antrenamnete, o ambiţie de fier, iar dovada acestui fapt este că la 35 de zile după ce a suferit intervenţia chirurgicală a fost rezervă la meciul cu Sevilla. Se pregăteşte foarte bine şi îşi dă viaţa la fiecare şedinţă de pregătire. Mai are nevoie de adaptare, pentru că vine de la o climă unde sînt cu mult peste 10 grade, iar aici este foarte frig în această perioadă", a spus Iordache.
El îl caracterizează pe Andrey ca fiind "Un portar complet. Are abecedarul fotbalului şi are reflexe foarte bune. Statura lui îl ajută foarte mult să iasă pe centrări, un capitol la care stă foarte bine. Nu degeaba a fost în naţionala Under 20 a Braziliei, are calităţi să ajungă un mare portar, dar trebuie să muncească mult în continuare", a încheiat Iordache.
"E tînăr, are calităţi şi, dacă va munci mult, va ajunge să apere acolo unde îşi doreşte el: în naţionala Braziliei"-Vasile Iordache.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: