duminică, februarie 11, 2007

CSM Rm.Vîlcea-Steaua 0-3 Amical

Steaua a jucat la Vâlcea cu 2 obiective: să-şi exerseze schemele tactice pentru duelul cu FC Sevilla si să se ferească de accidentari.
De cealalta parte, gazdele, care încasasera un 0-7 usturator în Giulesti în urma cu o saptamâna, si-au îndeplinit cu success rolul de sparring partner, nivelând în multe momente diferenta de calibru care-o desparte de “ros-albastri”.
Olaroiu a folosit echipa standard, în formula cristalizata recent, 4-3-3, cu o singura modificare: Gigel Coman fundas stânga, în locul lui Petre Marin. In aplauzele spectatorilor, campionii au început degajati jocul si nu au turat motoarele decât 10 minute în prima repriza. Prima ocazie a avut-o Vâlcea, în minutul 7. Melcea a scapat singur în careu, pe dreapta, dar în loc de sut a ales sa paseze în centru, unde a rezolvat Goian. Apoi Nicolita a creat doua faze de gol, însa Thereau (11) si Cristocea (13), nu i-au valorificat centrarile. Pâna la pauza nu s-a mai întâmplat aproape nimic, oltenii reusind sa faca fata unui adversar destul de retinut la efort si neinspirat în faza de constructie.

Situatia s-a schimbat radical în a doua repriza. Olaroiu i-a schimbat pe Coman, Bostina si Cristocea cu Petre Marin, Ovidiu Petre si Vali Badea, iar jocul Stelei s-a înviorat. Scorul a fost deschis în minutul 62: Ovidiu Petre i-a centrat perfect lui Vali Badea care a reluat cu capul din 6 metri, imparabil. Badea a aratat, de altfel, o pofta de joc deosebita, tot el marind diferenta în minutul 75, print-un sut din alergare dupa o centrare a lui Ochirosii de pe partea stânga. Scorul final a fost stabilit de Paraschiv, acesta reluând de la 11 metri mingea respinsa de Rusandu dupa centrarea lui Ochirosii.

CSM Rm. Vîlcea - Steaua 0-3 (0-0)
Au marcat: V. Badea (63, 77), Paraschiv (89)
Steaua: Cernea (89, Lungu) - St. Stancu (70, Saban), D. Goian (75, Ochiroşii), Ghionea (70, E. Baciu), G. Coman (46, P. Marin) - Paraschiv, Rădoi (65, M. Croitoru), Boştină (46, Ov. Petre) - Nicoliţă (65, V. Iacob), Thereau (80, Lovin), Cristocea (46, V. Badea).
Antrenor: Cosmin Olăroiu.

Niciun comentariu: