sâmbătă, ianuarie 20, 2007

Steaua - Siena Primavera 3-1 Amical



Steaua Bucureşti a învins, miercuri, cu scorul de 3-1 (0-0), formaţia de tineret a grupării Siena, într-un meci amical disputat la Centrul Sportiv Coverciano, în cadrul stagiului de pregătire pe care "roş-albaştrii" îl efectuează în Italia.
Steaua a deschis scorul în minutul 52, după ce un fundaş al echipei italiene a deviat în propria poarta centrarea de pe stânga a lui Gigel Coman. În minutul 72, Steaua a reuşit al doilea gol, Ovidiu Petre reluând cu capul în poartă mingea centrată din corner de Boştină.
Gabriel Boştină a majorat diferenţa, ducând scorul la 3-0 în minutul 84, cu o reluare din voleu de la 17 metri, după un corner executat de Croitoru. Tot Boştină a ratat în minutul 87 un penalti obţinut de Marius Croitoru.
Italienii au înscris golul de onoare în minutul 89, din penalti, după un fault al lui Ghionea în suprafaţa de pedeapsă.
Antrenorul stelist Cosmin Olăroiu a trimis în teren următorii jucători: Cernea - Saban, D. Goian, E. Baciu, P. Marin - Nicoliţă, Rădoi, Lovin, Ochiroşii - N. Dică (M. Croitoru '31), V. Iacob.
Steaua a început repriza a doua în formula: Cernea (C. Lungu '70) - S. Stancu, Prunescu, Ghionea, G. Coman - Nicoliţă (Ochiroşii '65), Paraschiv, Ov. Petre, Boştină - Croitoru, V. Rusu.
Atacantul Nicolae Dică s-a accidentat la genunchi în minutul 30 şi a fost înlocuit cu Marius Croitoru, care s-a aflat la primul meci pentru Steaua după transferul de la FC Vaslui.
Atacantul Victoraş Iacob a revenit într-un meci al Stelei după mai mult de cinci luni de la operaţia suferită la meniscul genunchiului drept, la sfârşitul lunii august 2006. Iacob s-a accidentat în meciul cu Universitatea Craiova de la 5 august, din etapa a III-a a Ligii I, şi a ratat de atunci 27 de partide oficiale, în toate competiţiile.
Sursa: ProSport

Niciun comentariu: