marți, ianuarie 30, 2007

Steaua-FC Aarau 4-2 Amical


Dupa ce vineri au învins cu 2-1 pe Metalurgs Liepajas, stelistii au câstigat cu 4-2 în fata lui FC Aarau, ultima clasata din Elvetia.
Olaroiu a început în acelasi sistem 4-3-3, dar de aceasta data Cyril Thereau a fost vârful de lance, iar Vali Badea si Cristocea au fost utilizati pe post de extreme. De asemenea, o alta surpriza tactica a reprezentat-o reprofilarea lui Klemi Saban pe postul de fundas stânga.
Prima ocazie de gol a aparut dupa numai zece minute, când Thereau a scapat singur cu portarul Colomba dupa o pasa a lui Bostina, dar a trimis în plasa laterala. Dupa alte doua faze care l-au avut în prim-plan pe Thereau, elevii lui Olaroiu au deschis scorul cu cinci minute înainte de pauza prin Cristocea. La reluare, elvetienii au parut ca au pus stapânire pe joc dupa ce Rodrigo Da Silva si Pouga au adus-o pe Aarau în avantaj în numai opt minute. A fost însa un simplu foc de paie, pentru ca nou-intratul Goian a egalat printr-o lovitura de cap, cu jumatate de ora înainte de final. Victoras Iacob a înscris si el în minutul 75 dintr-o centrare a lui Nicolita, dar care a fost atinsa si de Ochirosii. Capitanul Mirel Radoi a închis tabela cu sapte minute înainte de final, transformând cu siguranta un penalty obtinut de Croitoru. Partida a fost arbitrata de o brigada româneasca, formata din Marius Martis, Marian Salomir si Alexandru Tudor.
Steaua - FC Aarau 4-2
Au marcat pentru Steaua
: Cristocea, D. Goian, V. Iacob si Radoi (pen.)
Steaua: Cernea - St. Stancu, Ghionea, Baciu, Saban - Paraschiv (cpt.), Ov. Petre, Bostina - V. Badea, Thereau, Cristocea.
Au mai jucat: Lungu, M. Croitoru, Radoi, Ochirosii, V. Iacob, Goian, Nicolita, Cr. Iancu, Prunescu si Rusu.
Sursa: ProSport

Niciun comentariu: