joi, ianuarie 25, 2007

“Nu mai jucam titular”

Mijlocasul stelist s-a înteles cu rusii de la Amkar Perm, urmând ca sâmbata sa semneze un contract valabil pe o perioada de trei ani, cu un salariu de aproximativ 200.000 de euro pe sezon.
Ieri, dupa ce terminase de efectuat un antrenament cu noua sa formatie, Lovin a acceptat sa stea de vorba cu noi. “Sunt bucuros ca am reusit sa-mi gasesc o echipa la care sa pot juca, deoarece la Steaua nu mai puteam evolua ca titular”, a declarat “Ata”, care ajunsese a patra varianta pentru postul de mijlocas defensiv, dupa Radoi, Ovidiu Petre si Paraschiv. “Nu voi uita niciodata ca la Steaua am debutat în Liga Campionilor, visul oricarui fotbalist. De aceea vreau sa le transmit baietilor multa bafta cu FC Sevilla si sa multumesc conducerii ca m-a înteles si nu mi-a facut probleme”, ne-a spus emotionat Lovin. Mihai Stoica, managerul general al Stelei, s-a aratat însa nemultumit de modul în care a decurs tranzactia: “Daca s-a dus în probe, a facut o greseala imensa”.
Cel care a intermediat afacerea, impresarul Dumitru Tudor, considera ca transferul nu reprezinta un pas înapoi pentru mijlocas. “La vârsta lui, important este sa joace, însa nu trebuie sa neglijam nici aspectul financiar”, a afirmat Tudor. Clubul din Rusia va plati pentru Lovin 600.000 de euro, jumatate din aceasta suma urmând sa intre în contul lui FCM Bacau, clubul l-a care s-a format jucatorul.

-81 de meciuri a jucat Lovin pentru Steaua, dintre care 31 în cupele europene
-3 goluri a înscris mijlocasul adus de la FCM Bacau în cei doi ani si jumatate petrecuti în Ghencea
Sursa: ProSport

Niciun comentariu: