marți, ianuarie 23, 2007

Florin Lovin este testat de Amkar Perm

Dupa mai multe încercari, Florin Lovin este aproape de a semna un angajament pentru trei sezoane cu echipa de pe locul 13 din campionatul Rusiei, Amkar Perm.
El a ajuns ieri în cantonamentul gruparii rusesti din Antalya si va fi testat astazi în amicalul pe care Amkar îl va sustine cu moldovenii de la Zimbrul Chisinau. Lovin are o hârtie din partea clubului din Ghencea cu care se poate transfera pentru suma de 600.000 de euro. Dupa ce va fi vazut la joc de catre antrenorul formatiei ruse, abia atunci vor demara negocierile, salariul pe care Lovin îl doreste fiind de 200.000 de euro pe sezon. Impreuna cu “Ata” se mai afla în probe la Amkar si fostul stelist Catalin Lita.
Altfel, aflat pe lista de transferuri înainte de începerea pregatirilor, Gabi Bostina are toate sansele sa ramâna în Ghencea dupa criza de jucatori în care se afla campioana României. “Bostina are o oferta din Coreea de Sud si una de la aceeasi echipa la care merge Lovin. Se pare însa ca jucatorul nu mai este transferabil”, a spus impresarul Dumitru Tudor.
Sursa: ProSport

Niciun comentariu: