vineri, ianuarie 12, 2007

"E un blestem"

Opriţa merge încă în cîrje, spune că de doi ani trăieşte coşmarul accidentărilor la genunchi şi speră ca peste două luni să poată reveni pe teren.Accidentarea suferită în minutul 13 al partidei cu U Craiova, din ultima etapă a Ligii I, l-a obligat pe Opriţa (25 de ani) să se opereze la genunchiul drept cu puţin timp înainte de Sărbători. A făcut o primă parte a refacerii la clinica Isokinetic, la care s-a întors după Anul Nou.
Are încă nevoie de cîrje pentru a se deplasa. Iese din biroul lui Nanni şi e invitat să stea jos de fostul său coleg, Andrei Cristea, aflat şi el pentru refacere la Bologna. "Aş putea să calc puţin cîte puţin pe piciorul drept, la care m-am accidentat, însă medicii mi-au spus să mai ţin cîrjele încă cel puţin două săptămîni", spune Opriţa, care face recuperare doar într-o singură şedinţă pe zi, la prînz.

"Din păcate, pe mine mă tot urmăreşte ghinionul accidentărilor. Acum doi ani m-am lovit la genunchi chiar cînd eram pe val, acum a urmat altă accidentare"-Daniel Opriţa.
"Acum, că va veni şi Andrey la clinică, aici, trebuie să-l ajutăm noi, steliştii, să nu se simtă singur. Trebuie să avem grijă de el, că e de-al nostru"-Daniel Opriţa.

-41 de meciuri a jucat Opriţa în Europa pentru Steaua, din actualul lot fiind depăşit doar de Paraschiv (44)
-7 goluri a marcat Opriţa în toate competiţiile pentru Steaua în toamnă, fiind al 4 golgeter al echipei după Dică (15), V. Badea (8) şi Thereau (8)

Niciun comentariu: