sâmbătă, ianuarie 20, 2007

Dică ratează Sevilla!

Dică s-a accidentat ieri la genunchiul drept, în primul amical al Stelei din 2007, punînd pe jar conducerea şi antrenorii. Steaua a intrat în panică! La primul amical al anului, jucat ieri, la Coverciano, contra echipei secunde a Sienei, Dică s-a accidentat! În minutul 31, el a fost înlocuit după ce a făcut semn băncii tehnice că nu mai poate continua partida. Ce s-a întîmplat în acel minut? Dică a sărit într-un duel cu un jucător italian şi cînd a aterizat, a simţit o durere puternică la genunchiul drept, rămînînd la pămînt. Imediat, toţi cei prezenţi pe banca Stelei, în frunte cu medicul Radu Paligora, au sărit ca arşi şi s-au dus să vadă cît de gravă este accidentarea atacantului.
După ce l-a consultat, doctorul a decis că el trebuie schimbat. Dică a ajuns şchiopătînd pe marginea terenului, apoi i-a fost pusă gheaţă pe genunchi pentru a nu i se umfla. Piteşteanul a urmărit meciul în continuare de pe banca de rezerve, iar la final s-a dus şchipătînd spre vestiare.
De cînd a ajuns în Ghencea, decembrie 2003, Dică nu a fost niciodată accidentat. El a lipsit o singură dată din cauza unor probleme medicale, în toamna lui 2005, la un meci din deplasare cu Poli Iaşi, scor 1-0 pentru Steaua, însă atunci a fost menajat după ce el a avut o răceală şi nu s-a putut antrena înainte de meci.

-3 jucători accidentaţi are Steaua în acest moment, care nu vor reveni mai devreme de o lună. Ei sînt Andrey, Opriţa şi Neşu, toţi cu probleme la genunchi.
-93,5 din meciurile Stelei din ultimii 3 ani s-au disputat cu Dică pe teren. El a bifat 128 din cele 138 de meciuri.
Sursa: GSP

Niciun comentariu: