sâmbătă, ianuarie 13, 2007

Cristocea s-a accidentat şi el!

Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a explicat de ce Cristocea continuă să aibă probleme musculare în aceeaşi zonă în care s-a accidentat şi la jumătatea lunii septembrie. "Atunci a fost practic o recidivă la o ruptură pe care o suferise pe vremea cînd evolua la Farul. Nu a fost tratată în mod corespunzător, muşchiul a rămas cu o cicatrice şi nu mai are acum aceeaşi flexibilitate. Muşchiul e foarte întins acolo şi i se poate întîmpla să se rupă mult mai uşor. Altfel era dacă recuperarea s-ar fi făcut cum trebuie", a spus Olăroiu.
Deşi a făcut deplasarea în cantonamentul din Italia, fotbalistul campioanei nu s-a antrenat deloc în ultimele două zile. El a resimţit dureri în aceeaşi zonă în care s-a accidentat la jumătatea lui septembrie, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo. A stat atunci pe tuşă aproape două luni, iar, după revenire, evoluţiile lui n-au mai fost la acelaşi nivel. La Coverciano i-au reapărut durerile după primele mişcări pe care le-a făcut în chiar prima zi în care Steaua s-a pregătit în Italia.
Vineri, Cristocea a fost urcat în maşină şi, alături de medicul echipei, Radu Paligora, şi de grecul Nikos, a plecat la Bologna, unde i s-a făcut un RMN. Acesta ar urma să arate exact ce afecţiune are Cristocea. În cazul în care i-a recidivat mai vechea accidentare, el e în pericol să piardă o bună parte din perioada de pregătire a echipei, dar şi locul de titular.

Sursa: Stelisti

Niciun comentariu: