joi, ianuarie 04, 2007

Aston Villa e interesată de Dică

Oferta din Premier League pentru Nicolae Dică a prins contur ieri. Aston Villa este formaţia care a demarat deja tratativele în privinţa transferului piteşteanului. Antrenorul grupării din Birmingham, Martin O'Neil, fostul manager al lui Celtic Glasgow şi unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din Marea Britanie, a pus ochii pe Dică după evoluţiile acestuia din Liga Campionilor, unde a marcat 4 goluri.

Deşi are un lot cu multe vedete, printre care portarul "naţionalei" Ungariei, Kiraly, suedezul Mellberg, cehul Milan Baros şi bulgarul Stilian Petrov, Aston Villa îşi doreşte un fotbalist de creaţie, un om care să facă legătura dintre mijloc şi atac, iar Dică e cel care corespunde perfect cerinţelor englezilor.Impresarii din Insulă care lucrează pentru Aston Villa l-au anunţat deja pe agentul lui Dică, Dumitru Tudor, de faptul că vor face şi în scris o ofertă. Aceasta e aşteptată în cursul zilei de astăzi şi conţine suma de 4,5 milioane de euro pentru Steaua şi de 700.000 de euro pentru salariul anual al jucătorului.

"Ar fi bine ca Steaua să-l lase să plece. În ziua de azi, un jucător nu trebuie să mai fie legat prea mult de un club anume. Dică a atins apogeul în 2006, în România, are nevoie de o nouă motivaţie"-Nicolae Dobrin.
"Dică a ajuns la o vîrstă optimă pentru a face pasul către Europa. Ar fi un mare salt înainte pentru el, atît financiar, cît şi în carieră"-Emeric Ienei.

Niciun comentariu: