miercuri, ianuarie 03, 2007

Albionul după Dică

O echipă din Premier League va înainta în această săptămînă o ofertă de 4,5 milioane de euro pentru atacantul Stelei.
Aflaţi în vacanţă la Poiana Braşov, la hotelul Ruia, ce-i aparţine lui Adrian Ilie, conducătorii Stelei au fost informaţi chiar în noaptea de Revelion că urmează să primească în această săptămînă o ofertă importantă pentru Nicolae Dică.
Propunerea vine din Anglia, o echipă din prima ligă anunţînd prin intermediul agenţilor de jucători cu care colaborează că este foarte interesată de serviciile atacantului din Ghencea. Suma anunţată de englezi este de 4,5 milioane de euro pentru Steaua şi de 700.000 de euro pentru salariul anual al fotbalistului.

Deocamdată, gruparea condusă de Gigi Becali aşteaptă oferta scrisă, însă oficialii roş-albaştri ar fi acceptat deja suma de 4,5 milioane de euro privitoare la un transfer definitiv. În plus, Steaua s-a arătat şi foarte interesată de modul în care Dică va fi plătit de către viitorul club, dorind astfel ca fotbalistul său să obţină un contract cît mai bun.
"Noi nu vrem să ne despărţim de nimeni dintre jucătorii pe care noi îi considerăm importanţi. Dar dacă va veni o ofertă de nerefuzat, aşa cum s-a întîmplat şi în cazul lui Ogăraru, atunci vom fi de acord cu transferul", a explicat Mihai Stoica, în finalul lui 2006, politica Stelei.

Niciun comentariu: