luni, decembrie 11, 2006

U Craiova-Steaua 0-0 Etapa 19 Liga 1




Început promiţător în Bănie. După ce australianul Baird este aproape de deschiderea scorului în minutul 5, la o minge scăpată în faţă de Cernea, Thereau a reluat, din întoarce (min. 7), puţin peste transversala porţii apărate de Bornescu. Minutul 13 avea să fie cu ghinion pentru Opriţa. După un contact cu Dina, mijlocaşul Stelei s-a accidentat grav la piciorul drept fiind transportat la spital.
Dacă inceputul meciului a fost promiţător, spectatorii de pe stadionul din Craiova au rămas doar cu fazele din primele minute. Asta pentru că, pînă la pauză, ambele echipe au dus o luptă surdă, la mijlocul terenului, fazele de poartă fiind inexistente.
Prima ocazie mare a Stelei a apărut în minutul 62, la primul şut pe spaţiul porţii trimis de stelişti, cînd Dică îl ţinteşte pe singurul jucător oltean, D. Stoica, aflat pe linia porţii. Meciul se încinge în minutul 75, cînd Augustus Constantin îl elimină pe craioveanul Velcovici, acordîndu-i două galbene în aceeaşi fază, pentru proteste. În ciuda omului în plus, Steaua nu a găsit drumul spre poarta lui Bornescu. Este destul de greu să emiţi pretenţii la victorie cînd ai o singură ocazie clară de gol şi un singur şut pe spaţiul porţii în 90 de minute. Finalul îi aparţine arbitrului care îl elimină pe D. Stoica la fel cum a făcut şi cu Velcovici.

CRAIOVA:Bornescu-Dananae,D. Stoica,Mitchell,Rose-A. Ionescu (90,I. Gaman),Saceanu,Dina (87,Gargalie),Velcovici-L. Parvu (82,Garla),Baird.Antrenor: Stefan Stoica.
STEAUA:Cernea-Nicolita,D. Goian,Ghionea,G. Coman-Oprita (15,V. Badea),Ov. Petre (80,S. Paraschiv),M. Radoi,Cristocea (64,Bostina)-N. Dica,Thereau.Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Stadion: Ion Oblemenco ; Spectatori: 18.000; Eliminati: Velcovici (75), Stoica (90+4).

Niciun comentariu: