luni, decembrie 11, 2006

Opriţa s-a rupt!

Mijlocaşul stelist a suferit o accidentare gravă la genunchi. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Craiova. Titularizat de Cosmin Olăroiu, Daniel Opriţa nu a rezistat decît un sfert de oră pe teren. Mijlocaşul stelist a suferit o accidentare extrem de urîtă la genunchi după un contact la mijlocul terenului cu Velcovici. Lovitura primită de "Dinel" a fost una foarte dură, stelistul zvîrcolindu-se pe teren din cauza durerii insuportabile.
Extrem de nemulţumit de faptul că "centralul" Augustus Constantin nu i-a arătat nici măcar "galben" jucătorului oltean, Olăroiu a protestat vehement. Şi directorul executiv al campioane, Valeriu Argăseală, le-a reproşat celor prezenţi pe banca tehnică a Craiovei intrarea lui Velcovici.
Curios este faptul că, deşi pe targă pentru a ieşi de pe teren, Opriţa a fost luat în cîrcă de doctorul Radu Paligora şi de unul dintre masori pentru a fi scos în afara gazonului. Opriţa a căzut însă secerat din cauza durerii. Sesizînd gravitatea accidentării, medicul stelist a solicitat venirea ambulanţei. Mijlocaşul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Craiova cu genunchiul imobilizat într-o faşă. Este cea de-a patra accidentare gravă la genunchi pentru un jucător al Stelei, după cele ale lui Rădoi, Iacob şi Neşu.

Niciun comentariu: