miercuri, decembrie 13, 2006

Cosmin Olaroiu, Nicolae Dica si Banel Nicolita, Premiantii anului 2006

Stelistii si-au taiat partea leului la cele doua gale desfasurate luni. Astfel, la World Trade Center, Asociatia Fotbalistilor din Romania l-a desemnat pe Cosmin Olaroiu drept cel mai bun antrenor al anului 2006 din Romania, pe Nicolae Dica, cel mai bun fotbalist din campionatul intern (pozitie pe care a impartit-o cu Claudiu Niculescu), iar lui Banel Nicolita i-a fost decernat Premiul Fair Play, pentru gestul din meciul cu Rapid din Giulesti (prima mansa a sferturilor de finala din Cupa UEFA), atunci cand fotbalistul Stelei a scos din teren o sticla cu apa ce a fost aruncata din tribuna.
Premiile Fanatik, decernate la Hotelul Howard Johnson au avut aceeasi protagonisti, Cosmin Olaroiu primind premiul pentru cel mai bun antrenor al anului 2006, iar Nicolae Dica pe cel de atacant al anului 2006.

NICOLAE DICA: „Noi am avut un an foarte bun si ne dorim pentru cel ce urmeaza un parcurs mai bun decat precedentul in Cupa UEFA si, daca putem, sa prindem primul in campionat. Dar asta este foarte greu”.

COSMIN OLAROIU: „Multumesc jucatorilor cu care lucrez excelent, dar si echipei de conducere. La Steaua ma simt intr-o adevarata familie”

Niciun comentariu: