miercuri, noiembrie 15, 2006

Vine Emeghara la Steaua ?


După ce Steaua s-a interesat de fundaşul stînga al lui Poli, patronul bănăţenilor, Marian Iancu, a declarat ieri că nu s-ar opune trecerii nigerianului în Ghencea.
"Cu siguranţă, la iarnă vom face transferuri", a anunţat în urmă cu două săptămîni managerul general al Stelei, Mihai Stoica. Unul dintre puţinele posturi care nu are o concurenţă foarte puternică în lotul campioanei este cel de fundaş stînga. Mihăiţă Neşu este titularul de drept, însă Steaua a avut mari probleme atunci cînd el a absentat din cauza unei accidentări. Petre Marin a fost şi el folosit des ca fundaş stînga, însă el nu e o variantă de viitor, avînd deja peste 33 de ani, şi postul pe care se simte în largul său este cel de fundaş dreapta.
În aceste condiţii, conducerea roş-albaştrilor a testat piaţa internă şi s-a interesat de fotbalistul lui Poli Timişoara, Ifeanyi Emeghara. Acesta a fost adus pe Bega în urmă cu un an, la solicitarea lui Hagi, antrenorul de atunci al bănăţenilor, şi a avut evoluţii foarte bune în 2006, devenind titular de drept pe banda stîngă în apărare.
Ifeanyi Emeghara:
- are 22 de ani
- a fost adus în urmă cu un an de la Partizan Belgrad pentru 650.000 de euro
- a jucat 14 din cele 15 etape ale returului campionatului trecut
- în acest sezon a evoluat ca titular în toate cele 17 meciuri oficiale susţinute de Poli
- are o medie de 6,3 pentru prestaţiile din actuala stagiune, fiind pe locul 2 după portarul Marius Popa (6,4)
- mai are contract cu Poli Timişoara pînă pe 15 iunie 2009
- are pe Bega un salariu anual de 85.000 de euro

15 noiembrie 2006

Niciun comentariu: