vineri, noiembrie 03, 2006

Tristeţe pe aeroportul Henri Coandă

Roş-albaştrii au ajuns aseară de la Madrid. Ei nu au fost aşteptaţi la aeroport de nici un suporter. Lovin, Dică, Stancu şi Gigel Coman au ieşit primii din terminal şi s-au dus direct la autocar. Singurul care a vorbit cu reprezentanţii mass-media a fost Sorin Paraschiv, care a spus că roş-albaştrii se vor concentra acum mai mult pentru Cupa UEFA.
"Ne luptăm pentru un loc în primăvara europeană cu Dinamo Kiev şi sperăm să depăşim performanţa de anul trecut. Trebuie să cîştigăm neapărat meciul din Ghencea contra ucrainenilor. Acum am prins gustul Champions League şi la anul va fi altfel. După două înfrîngeri ruşinoase am început să ne descurcăm mai bine", a spus Para.
Apoi, din terminal a ieşit Bănel Nicoliţă, cel care a greşit decisiv la înfrîngerea Stelei, dar acesta nu a vrut să vorbească despre meci. "Îmi pare rău, dar nu am voie să vorbesc", s-a rezumat să spună Nicoliţă. Încă puternic afectat după gafa pe care a făcut-o, Bănel s-a urcat în autocar şi a evitat să se uite în jur, privind tot timpul în gol.

Niciun comentariu: