luni, noiembrie 13, 2006

Steaua-Fc National 6-0 Etapa 15 Liga 1









Steaua a umilit aseara, in Ghencea, echipa FC National, scor 6-0, in etapa a 15-a din Liga I. Eroul serii a fost francezul Cyril Thereau, dar cel mai aplaudat a fost Mirel Radoi, revenit pe teren dupa o absenta de 157 de zile.
Stelistii au facut uitate evolutiile lamentabile din ultimele meciuri, transand inca din prima repriza partida cu „bancarii”.In partea secunda a jocului, desi au mai ridicat piciorul de pe acceleratie, elevii lui Cosmin Olaroiu au mai reusit doua goluri.
Francezul Cyril Thereau a avut cea mai buna evolutie de la sosirea sa in Ghencea.Fotbalistul din Hexagon a reusit sa aduca linistea in tabara stelista inainte de pauza, reusind un hat-trick, in numai 13 minute.Desi declarase ca jocul aerian nu este punctul sau forte, Thereau a marcat doua goluri cu capul.
Dupa ce timp de cinci luni s-a refacut dupa o interventie chirugicala la genunchiul drept, Mirel Radoi a revenit in lotul pregatit de Cosmin Olaroiu.La prezentarea echipelor, Radoi a fost cel mai aplaudat jucator.In minutul 37, cand Oli l-a trimis la incalzire, publicul a izbucnit in urale.El a intrat pe teren in minutul 83, pe cand Dica se pregatea sa execute penalty-ul acordat eronat de arbitrul Martis.Finul lui Gigi Becali a luat banderola de la Paraschiv si a transformat lovitura de la 11 metri.Stadionul parea aproape de isterie.

Marcatori:Cristocea (27),Thereau (32, 42 si 45),M. Radoi (83 -penalty),S. Stancu (90·2)
Steaua:Cernea-S. Stancu,D. Goian (65 V. Badea),Ghionea,G. Coman-Oprita,Ov. Petre,S.Paraschiv (83 M. Radoi),Cristocea (63 Ochirosii)-N. Dica,Thereau.
Antrenor:Cosmin Olaroiu.
FC National:Stanev (46 E. Nae)-Ninu (46 Ilin),Burca,Panc,R. Iancu-Herea,Lincar,R. Costin, Fl. Dumitru-Cursaru,I. Savu (75 I. Pana).
Antrenor: Jean Vladoiu.
Stadion: „Steaua”; Spectatori: 12.000 ;Arbitru:M. Martis-I. Popa,C. Savu.

Niciun comentariu: