vineri, octombrie 20, 2006

Steaua-Real Madrid 1-4 Grupa E Liga Campionilor




A venit si ora marelui meci. Asteptat de zeci de ani un asemenea joc intre Steaua si Real Madrid a fost intampinat cum se cuvine de suporteri, doar 25.000 putandu-se declara printre cei mai fericiti dintre stelisti. O atmosfera de vis pe masura numelui celei mai titrate echipe de fotbal din lume care venea in Ghencea cu pleiada ei de vedete. Steaua a inceput bine, dar Sergio Ramos a deschis scorul in minutul 9, reluand cu capul mingea centrata din corner de Guti.
Dica a avut sansa golului, dar nu l-a putut invinge pe Casillas de la 16 metri. Real Madrid a pus stapanire pe joc, experienta sutelor de meciuri jucate de Raul, Van Nistelrooy, Roberto Carlos si compania in Liga Campionilor spunandu-si cuvantul. Raul a majorat avantajul spaniolilor in min 32, dupa o patrundere si un prim sut din apropiere al lui Van Nistelrooy respins de Carlos. Dupa pauza, brazilianul Robinho rezolva practice ecuatia partidei in min 57, inscriind dupa ce sutul sau a fost deviat de Goian.
Golul din minutul 71 reusit de Vali Badea, dupa o combinatie cu Thereau, a ridicat tribunele in picioare, stelistii aparand in dese randuri in careul lui Casillas. A fost insa 4-1, Van Nistelrooy stabilind scorul final cu o executie de efect, “scarita” peste Carlos. A fost un meci inegal, disputat intre doua echipe de pe planete diferite, publicul present pe Ghencea realizand pe viu cam ce nivel de fotbal se practica in Liga Campionilor.

Marcatori: V. Badea(64)/Sergio Ramos(9),Raul Gonzalez(34),Robinho(56),Van Nistelrooy(76)
Steaua: Carlos-Saban(59,Thereau),D. Goian,Ghionea,P. Marin-Nicolita,Paraschiv(79,Oprita), Lovin(63,Ov. Petre),Bostina-N. Dica,V. Badea.Antrenor:Cosmin Olaroiu.
Real Madrid: Casillas-Sergio Ramos,I. Helguera,Cannavaro,R. Carlos-Emerson,Guti(72, Beckham),M. Diarra-Van Nistelrooy(79, Ronaldo),Raul Gonzalez,Robinho.Antrenor:Fabio Capello.
Stadion: „Steaua”;Spectatori: 25.000;Arbitri: Roberto Rosetti-Alessandro Stagnoli, Michele Giordano(toti din Italia).

Niciun comentariu: