marți, octombrie 10, 2006

Romania-Belarus 3-1 Prel.Euro 2008 Grupa G




Macinata de accidentari si parasita de suporteri, nationala de fotbal a Romaniei a reusit aseara, la revenirea pe stadionul din Ghencea, sa obtina o victorie importanta in preliminariile pentru EURO 2008. Fotbalistii nostri au inceput jocul furibund.
Din minutul 9, Romania avea deja 2-0 pe tabela de marcaj. Bielorusul Sergei Kornilenko i-a readus pe oaspeti in carti. Dupa pauza, el a scapat de doua ori singur cu Daniel Coman, dar n-a inscris.
In minutul 76, Dorin Goian a adus linistea in tabara tricolora. Schimbat fiindca un adversar ii sparsese capul, Mutu a fost huiduit de fani. Jucatorul a facut semne dezaprobatoare la adresa tribunelor si a injurat. "Adi Mutu esti o mizerie!", au scandat suporterii.

Marcatori: Mutu (7), Marica (9), D. Goian (76) / Kornilenko (20)
ROMANIA: D. Coman-P. Marin,Tamas,D. Goian,Rat-Chivu,Rosu-Fl. Petre, N. Dica (88,D.Dica), Mutu (72, Buga) - Marica (92,Cl. Niculescu).Antrenor:Victor Piturca.
BELARUS: Gaev-Omelianciuk,Lentevici,Staniuk,Iurevici-Kalacev (51, V. Hleb), Gurenko,Romascenko,Kulci (65, Strakanovici)-A. Hleb,Kornilenko (66,Koritko).Antrenor:Iuri Puntus.
Stadion:"Steaua";Spectatori:10.000;Arbitri:A.Mallenco-M.Ibanez,G.Alonso(toti din Spania)

07 octombrie 2006

Niciun comentariu: