vineri, octombrie 13, 2006

Radoi a reluat antrenamentele!


Mirel Rădoi spune că a părăsit clinica Isokinetic din Bologna în ciuda recomandărilor medicilor şi s-a antrenat ieri în Ghencea, separat de echipă.
La antrenamentul de ieri după-amiază al Stelei, ultimul dinaintea meciului de diseară cu CFR Cluj, a participat, pentru prima dată în ultimele două luni şi jumătate, şi Mirel Rădoi. Căpitanul din Ghencea s-a reîntors miercuri seară în ţară, după ce a stat o lungă perioadă la clinica Isokinetic din Bologna, unde s-a tratat în urma operaţiei suferite la genunchiul drept.
La nici 20 de ore după ce a ajuns în România, Mirel şi-a pus treningul de antrenament pe el şi a ieşit pe terenul 6 din Ghencea. Zîmbitor şi bine dispus, el a stat de vorbă 3 minute cu Olăroiu, cu medicul Paligora şi cu preparatorul fizic, Hipolliti. Apoi a început alergările uşoare, cot la cot cu Mihăiţă Neşu, şi el revenit după o accidentare la genunchi. A alergat normal, nu s-a ferit chiar să lovească şi mingea atunci cînd balonul ajungea întîmplător în dreptul său. A glumit cu colegii şi n-a lăsat nici un moment senzaţia că l-ar durea efortul depus.

Niciun comentariu: