luni, octombrie 23, 2006

Ion Voinescu: "E o catastrofă!"





Fost mare portar al Stelei, Ion Voinescu spune despre Carlos că e un gafeur, că n-are valoare de Steaua şi îl găseşte răspunzător pe MM Stoica. Victoria Stelei la pas obţinută în faţa lui CFR Cluj, 4-2, a avut şi o pată neagră: eroarea lui Carlos de la primul gol al ardelenilor, cînd a scăpat mingea pe sub el la un şut de la peste 25 de metri al lui Florin Dan. Imediat după terminarea meciului, Olăroiu l-a chestionat pe portughez în vestiar, primind un răspuns care l-a lăsat mască: "N-am văzut mingea".
Ion Voinescu, unul dintre cei mai mari portari din istoria Stelei, nu l-a menajat deloc pe Carlos. "De ce vă mai miraţi? Aceasta e valoarea lui. Nu e vorba doar de o gafă, ci de o serie de erori. Într-un cuvînt, e un gafeur în toată regula. Golul primit cu CFR a demonstrat clar că nu are deloc îndemînarea de portar, e o catastrofă. Prestaţia unui portar contribuie cu 30 la sută în rezultatul meciului", a spus Voinescu.
5 este numărul gafelor pe care Carlos le-a făcut în tricoul Stelei de cînd a venit în Ghencea: turul cu Rapid din "sferturile" Cupei UEFA, meciul cu Rapid din returul campionatului trecut, returul cu Middlesbrough şi meciurile din acest sezon cu Lyon şi CFR Cluj.

Niciun comentariu: