miercuri, noiembrie 01, 2006

Haos la Madrid

Zeci de români au venit aseară la aeroportul Barajas din Madrid pentru a aştepta sosirea campioanei României. Aceştia s-au postat în faţa terminalului numărul 1, acolo unde se anunţase sosirea Stelei. Primul a ieşit traducătorul Stelei, Florin Nedelcu, care, alături de cei 5 oficiali ai lui Real Madrid, aştepta ieşirea jucătorilor.
Un simplu telefon a schimbat totul. Steaua a solicitat să iasă prin altă parte, unde nu are acces nimeni. De ce? "Vrem ca fotbaliştii să fie protejaţi". Imediat, în aeroport s-a creat un adevărat haos! Oficialii lui Real nu mai ştiau cum să întoarcă autocarul de pe străduţa cu sens unic pentru a-l duce acolo unde urma să iasă Steaua, fanii au rupt-o la fugă spre acea ieşire secretă, iar ziariştii spanioli îşi făceau cruce!
După un kilometru de sprint, suporterii şi jurnaliştii au ajuns într-o încăpere întunecată a aeroportului, unde stăteau pitiţi jucătorii Stelei! Şi fanii, şi reprezentanţii mass-media au fost opriţi la poartă, spre uimirea presei din Spania. "Real a mai ieşit şi ea pe aici şi nu a fost nici o problemă să ajungem acolo. Acum de ce nu e voie?", întrebau aceştia. "Aşa au cerut românii", a venit răspunsul forţelor de ordine.

Niciun comentariu: