duminică, septembrie 24, 2006

Steaua-Gloria 2-1 Etapa 9 Liga 1






Ploaie si o atmosfera dezolanta in tribune la ultima partida pe care Steaua a sustinut-o pe Stadionul National inainte de revenirea in «Ghencea». Doar 1000 de spectatori au asistat la o prima repriza modesta pentru «ros-albastri», care au inceput jocul fara 7 titulari, Olaroiu preferand sa menajeze jucatorii pentru meciul de marti, contra lui Lyon. Oaspetii au deschis scorul prin Costea, in minutul 11. Acesta a sutat din afara careului mare, la coltul lung, mingea lovind bara laterala inainte de a intra in poarta. La primul sut pe poarta, Steaua a egalat. Vali Badea a fost faultat in careu, iar Bostina a transformat cu precizie penalty-ul, in minutul 41.
Steaua incepe in forta repriza a doua. In minutul 53, foarte activul Oprita lobeaza mingea peste portarul ardelenilor, dar D. Matei respinge de pe linia portii. Cinci minute mai tarziu, acelasi Oprita scapa singur, dribleaza in careu, dar portarul ardelenilor iese si il blocheaza. Starea de nervozitate a stelistilor creste, Coman, P. Marin, Bostina si Lovin vazand cartonasul galben. Cu 12 minute inainte de final, omul meciului, Oprita, reia cu capul cornerul executat de Bostina, mingea trece peste apararea Gloriei si Steaua este in avantaj. Desi lipsita de sprijinul fanilor, Steaua a obtinut victoria care da linistea si moralul necesare pentru a pregati in liniste meciul cu Lyon de marti.

Marcatori: Bostina (41 - penalty), Oprita (79) / S. Costea (11)
STEAUA: Cernea-Saban,D.Goian,E.Baciu,P.Marin-S. Stancu,Ov.Petre(60,Lovin),G.Coman(54, N. Dica),Bostina-Oprita,V.Badea(84, Ghionea).Antrenor:Cosmin Olaroiu.
GLORIA: Albut-D.Matei,Abrudan,G.Muresan,Sepsi-S.Costea(82, Roszel),R.Marginean(58, L. Peres),Nalati(82,Curtuius), Paduretu-Negrean,D.Zaharia.Antrenor:Ioan Ovidiu Sabau.
Stadion:"National";Spectatori:1.500;Arbitri:O.Trandu-M.Savaniu,Gh.Negoita.

Niciun comentariu: