marți, septembrie 05, 2006

Razboiul psihologic Romania-Bulgaria


Presa bulgară continuă războiul psihologic. "După ce au înţeles că ne sînt inferiori pe teren, românii apelează la trucuri murdare", atacă jurnalul "7 Zile Sport"
Bulgarii ne atacă.
După ce l-au numit pe Adrian Mutu "drogat", iar miercuri, cotidianul "Meridian Match" l-a suspectat pe selecţionerul Piţurcă, susţinînd că ia bani de pe urma cazării "tricolorilor" la hotelul Rex, un alt jurnal, "7 Zile Sport", continuă şi mai vehement. Şi are un alt subiect. Biletele la meci!
Acelaşi cotidian, "7 Zile Sport", a publicat ieri pe prima pagină coperta de miercuri a "Gazetei Sporturilor". "Românii fac glume pe seama «naţionalei» noastre", au comentat ziariştii bulgari fotomontajul cu Ganea. "Primul cotidian sportiv din România ne întreabă dacă vrem război. Jucătorul lor, Ganea, este văzut ca un luptător de sumo, iar Stoicikov şi Berbatov sînt doar nişte pitici".
Ionel Ganea e ferm: "Probabil, bulgarii au declanşat războiul psihologic fiindcă au probleme cu capul. România nu se teme de nimeni, cu atît mai puţin de Bulgaria. Dacă ne-am teme şi de Bulgaria, atunci ar însemna că am porni cu şansa a treia în grupă, şi nu e aşa. "

01 septembrie 2006

Niciun comentariu: