joi, septembrie 21, 2006

Olăroiu: ”Maniera de arbitraj a fost o ruşine pentru fotbalul românesc”

Gazeta Sporturilor 21 septembrie 2006

Antrenorul Cosmin Olăroiu a atacat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Sorin Corpodean. ”Maniera de arbitraj a fost o ruşine pentru fotbalul românesc. Mi-a lăsat un gust amar acest arbitraj. Ăsta e respectul pe care îl merită Steaua pentru ce a făcut în Europa din partea conducătorilor şi a celor care sînt la putere în fotbalul românesc", a declarat antrenorul Stelei.
"Nu ştiu ce putea să vadă tuşierul de la 60 de metri, la eliminarea lui Thereau. În repriza a doua a venit şi a doua eliminare şi probabil că venea şi a treia dacă mai ţinea meciul încă 10 minute. Din moment ce nu dai cartonaş roşu la Tameş, apoi dai un galben gratuit la Nicoliţă, iar pe final îi spui acestuia că atunci cînd se repune mingea să intre şi pe urmă îi dai al doilea cartonaş galben... După ce s-a întîmplat, înseamnă că Dinamo nu a putut, pentru că numai cu şansă au cîştigat acest meci", a continuat Olăroiu, care a precizat că a fost de acord cu eliminarealui Neşu din partida cu Rapid, dar că francezul Thereau nu trebuia eliminat. ”Nu a fost nimic la Thereau. Moţi se ţinea de piept. El l-a ţinut de mînă pe Thereau, iar acesta i-a dat peste mână, asta a fost tot".
Antrenorul Stelei a făcut o trimitere şi la istoria lui Sorin Corpodean. "Puteau greşi şi arbitrii străini, dar azi nu cred că se mai pune problema de greşeală. Se ştie istoria lui Corpodean".

Niciun comentariu: