joi, septembrie 21, 2006

Dinamo-Steaua 1-0 Etapa 8 Liga 1





Dinamo a castigat aseara derby-ul cu Steaua gratie unei actiuni de superclasa a fostului jucator din Ghencea si, in urma acestui rezultat, s-a distantat la 7 puncte de "ros-albastri".
Dinamo s-a impus aseara cu 1-0 in eternul derby cu Steaua, reusind a opta victorie consecutiva din tot atatea etape. Golul a fost marcat in prelungiri de fostul stelist Dennis Serban, la capatul unei partide extrem de tensionate, in care oaspetii au avut doi eliminati: francezul Thereau (minutul 36) si Nicolita (minutul 87).
Golul marcat de Dennis Serban, finul lui Borcea si ginerele lui Buduru, a fost o adevarata bijuterie. Dinamovistul a luat mingea in marginea careului, a driblat cinci jucatori si a trimis la coltul lung. Actiunea a semanat ca doua picaturi de apa cu alte doua faze care l-au facut celebru pe Dennis, pe vremea cand mijlocasul juca la Steaua: una in urma careia a inscris cu PSG, in preliminariile Ligii Campionilor, si o alta la care a ratat, cu Rapid, in campionat.
Gigi Becali, patronul stelistilor, a parasit stadionul in minutul 36, cand a fost eliminat francezul Thereau. La pauza, "MM" Stoica s-a certat cu Cohn pe tema arbitrajului.

Marcator:D.Serban(min 91)
Dinamo:Gaev,Blay,Moti,R.Stefan,Pulhac,Ze Kalanga(70,A.Cristea),Margaritescu,Tamas(46,I.Ganea),C.Munteanu,Cl.Niculescu(80,D.Serban),Danciulescu.Antrenor:Mircea Lucescu.
Steaua:Carlos,Saban,Goian,Ghionea,P.Marin(55,V.Badea),Oprita(74,S.Stancu),Lovin(84,Ov.Petre),Bostina,Nicolita,Thereau,N.Dica.Antrenor:Cosmin Olaroiu.
Stadion:"Dinamo"-Bucuresti;Spectatori:11.000
Eliminati:Thereau(min 36),Nicolita(min 87)
Arbitri:S.Corpodean-Ad.Vidan,M.Nagy.

Niciun comentariu: