miercuri, septembrie 13, 2006

Conferinta de presa Dinamo Kiev


Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Anatoli Demianenko, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că FC Steaua este un adversar foarte puternic, dar pe care formaţia sa îl poate învinge miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Olimpic, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.
"Este o echipă cu care putem juca şi pe care putem s-o batem. Suntem pregătiţi. Echipa mea îşi doreşte mult să lupte cu adversari de înalt nivel. Cel mai important lucru este să începem cu dreptul în grupă şi să practicăm jocul pe care ştiu că-l putem arăta. Nu trebuie să ne intereseze adversarul, ci trebuie să avem încredere în forţele noastre", a spus antrenorul ucrainean.
Demianenko a subliniat că echipa sa nu trebuie să-şi facă jocul în funcţie de Steaua, ci să conducă ostilităţile în teren. "Avem suficiente informaţii despre echipa română. Secundul meu, Viktor Kondratov, a asistat la partida cu FC Argeş, avem casete video, m-am şi uitat la meciul cu ND Gorica", a comentat tehnicianul formaţiei Dinamo Kiev.

Niciun comentariu: