duminică, iulie 23, 2006

Steaua - Zwarte Leeuw 0-0 Amical



După o victorie categorică în primul amical al turneului din Olanda, 4-1 cu Rizespor, steliştii au jucat aseară cu Zwarte Leeuwe, echipă recent promovată în a treia ligă din Belgia.
Steaua a făcut un joc lamentabil, în condiţiile în care Olăroiu a trimis pe teren un "11" format în majoritate din rezervele clasice, plus Rădoi. Căpitanul, care nu mai jucase de la începutul lunii din cauza unei accidentări la genunchi, a avut probleme iar şi a fost schimbat după 20 de minute. El a sărit la cap cu un adversar şi a aterizat în forţă chiar pe genunchiul afectat. "Parcă nu mai am stabilitate", i-a spus Rădoi doctorului grec Nikos, care i-a aplicat imediat o imensă pungă cu gheaţă.
Badea (minutele 2 şi 3) şi Liţu (4) au ratat în debut ocazii mari, apoi singurul care a mai animat jocul Stelei a fost Ochiroşii. Belgienii au avut o bară (70), iar Iacob a nimerit şi el transversala (78). S-a terminat 0-0, spre nemulţumirea evidentă a celor aproape 20 de români din tribune. Iar Olăroiu a părăsit terenul negru de supărare.
Steaua:Cernea - D. Bălan, B. Panait, E. Baciu, Neşu (63 Saban) - Opriţa, Cristocea (70 Boştină), Rădoi (20 Ochiroşii), Drida - V. Badea, Liţu (72 V. Iacob)
15 iulie 2006

Niciun comentariu: