vineri, iulie 21, 2006

PLINI DE SÎNGE


Steaua a avut 89 de minute de chin sîmbătă, la Bistriţa, şi alte cîteva ore de groază după aceea. Ce s-a întîmplat în finalul meciului? În penultimul minut regulamentar de joc, Iacob a fost eliminat şi a părăsit terenul extrem de nervos, înjurînd arbitrul. În momentul cînd a ajuns pe tunelul dinspre vestiar, a lovit puternic cu mîna dreaptă un geam, pe care l-a făcut ţîndări. Instantaneu s-a tăiat adînc la antebraţ, sîngele şiroindu-i pe mînă. Sabău l-a văzut, şi-a pus mîinile în cap şi a urlat imediat să vină salvarea. Medicul Radu Paligora a pus un garou deasupra tăieturii şi l-a urcat în ambulanţă.
Peste 5 minute, Serea a fluierat finalul partidei, moment în care Rădoi a părăsit primul terenul şi s-a dus la vestiare. Cînd a ajuns acolo, a început să strige şi să lovească în stînga şi-n dreapta, izbind la un moment dat cu pumnul un geam. S-a tăiat şi el la palma dreaptă, dar la stadion nu mai exista o altă salvare. Şi lui i-a fost pus un bandaj pe mînă, care să oprească sîngerarea, dar cum era încă înfierbîntat, Mirel a continuat să piardă sînge. La un moment dat, s-a albit la faţă şi i-a venit rău, fiind ţinut în braţe de Paligora şi de un medic al Gloriei.
A fost urcat într-un Oltcit al unui angajat al bistriţenilor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din oraş, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. El a avut nevoie de anestezie totală şi a părăsit spitalul abia după două ore, cu un mare bandaj şi cu o atelă ghipsată pe braţul drept.
06 mai 2006

Niciun comentariu: