vineri, februarie 23, 2007

Sevilla-Steaua 1-0 Cupa UEFA 16-imi



Cosmin Olaroiu a inceput partida fara Cyril Thereau, atacantul francez fiind pe banca de rezerve. El a suferit o puternica indigestie in cursul noptii de miercuri spre joi si nu este refacut complet. La Sevilla a plouat torential toata ziua de joi gazonul de pe Ramon Sanchez Pizjuan fiind puternic imbibat cu apa. In tribune au fost prezenti circa 2.000 de suporteri romani.
Dupa o prima repriza foarte echilibrata in care Steaua a jucat un fotbal bun, Sevilla s-a aflat in avantaj prin golul reusit cu capul de Kerjakov in ultimele secunde de prelungire ale reprizei. Steaua a avut doua ocazii mari prin Nicolita care a sutat de la 14 metri, dar Palop a respins si Badea care nu a ajuns la o minge in 7 metri recentrata de Cristocea.
In a doua repriza Steaua a trecut de doua ori pe langa gol prin Vali Badea, acesta sutand prima data violent de la 25 de metri putin pe langa vinclu si intrebuintandu-l serios pe Palop la cealalta ocazie.

Fc Sevilla-Steaua 1-0
Marcator: Kerjakov (45·2)
FC SEVILLA:Palop-Hinkel,Ocio (76, Dragutinovici),Escude,David-D. Alves,Marti,Maresca,Puerta (21, Capel)-Kerjakov,Alfaro (80, Pousen).
Antrenor: Juande Ramos.
STEAUA:Cernea-S. Stancu,D. Goian,M. Radoi,P. Marin (46, G. Coman)-S. Paraschiv,Ov. Petre, Bostina (76, V. Iacob)-Nicolita,V. Badea,Cristocea (55, M. Croitoru).
Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Stadion: „Ramon Sanchez Pizjuan”; Spectatori: 20.000: Arbitri: S. Dougal-A. Cunningham,K. Sorbie (toti din Scotia). In tur: 2-0.
Sursa: SteauaFc

Niciun comentariu: