marți, septembrie 26, 2006

Talismanul "Ghencea"

REVENIRE. Steaua se întoarce pe teren propriu dupa o pauza de noua luni, iar unii dintre actualii jucatori vor bifa debutul pe arena obisnuita a campioanei.
Aproximativ 2 milioane de euro a costat modernizarea stadionului pentru meciurile din Liga Campionilor.
Operatiunea a demarat la sfârsitul anului trecut, dupa partida Steaua - FC Vaslui (2-2), din ultima etapa a turului din sezonul 2005-2006. Aceea a fost ultima confruntare jucata în Ghencea. Uzura arenei, mocirla de la meciurile nationalei sau ale ros-albastrilor si cerintele tot mai mari cu privire la grupele Ligii Campionilor au împins lucrurile în asa fel încât s-a luat decizia sa se treaca la fapte. Acum stadionul dispune de un gazon cu încalzire subterana, de un covor de iarba impecabil, banci tehnice moderne, WC-urile ecologice sunt puse la punct, iar dotarile pentru conditiile impuse de UEFA sunt în regula.
Multi dintre jucatorii formatiei antrenate de Cosmin Olaroiu vor lua pentru prima oara contact cu stadionul. E vorba de Carlos, Cristocea, Thereau, Ovidiu Petre, Gigel Coman, Stancu, Panait si Vali Badea, care n-au fost niciodata în Ghencea ca acasa. De asemenea, Olaroiu revine în vestiarul campioanei dupa cele noua etape petrecute în sezonul 2002-2003.

Un comentariu:

Serban spunea...

In sfarsit acasa !!! Ghencea casa noastra!!!Forza Steaua